The Bastard VX Large Solo

The Bastard VX Large Solo

€1.949,00 incl. BTW
The Bastard komt met een hele nieuwe uitvoering van de Kamado namelijk The Bastard VX Solo. De vorm, materialen, accessoires en zelfs de verpakking zijn opnieuw ontworpen. Deze matzwarte kamado is gemaakt van de speciale cordieriet keramiek lees meer...
Voldoende voorraad
Aantal:
 
SKU: 70070656
Categorie: Kamado BBQThe Bastard

The Bastard komt met een hele nieuwe uitvoering van de Kamado namelijk The Bastard VX Solo. De vorm, materialen, accessoires en zelfs de verpakking zijn opnieuw ontworpen. Deze matzwarte kamado is gemaakt van de speciale cordieriet keramiek, waardoor hij extreem sterk is en bestand tegen weers en tempratuurveranderingen. Door de isolerende keramische binnenbekleding blijft de temperatuur in The Bastard constant. U kunt de deksel van deze top open draaien en zo de luchtstroom verhogen zonder het bovenste deel te hoeven verwijderen. Via de aangepaste zwarte thermometer kunt u de exacte temperatuur aflezen. Hij heeft ook een verbeterde ergonomische handgreep met stevig geperste roestvrijstalen beugels. Het scharnier is geoptimaliseerd voor installatie in uw buitenkeuken of op uw tafel. Zijn sterke hefvermogen maakt het hanteren makkelijker dan ooit. Aan het onderste deel van de kamado zit een klep die een dubbele schuifdeur heeft, door het platte ontwerp blijft het keramiek volledig intact.

THE BASTARD

Een eeuwenoude kookmethode maar verfijnd op eigen bodem. The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van de kamado BBQ. Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard Kamado BBQ is alles mogelijk. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar.

Gewicht: 75,00