De lekkerste recepten voor: kamado, open vuur BBQ en houtoven

De lekkerste recepten voor je Kamado BBQ, Vuurschaal BBQ of Pizzaoven vind je bij Buitenkeukens.nl. Van sappige vleesgerechten, rokerige vleesgerechten tot heerlijke vega- en bijgerechten. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze buitenkeukens met deze heerlijke gerechten.

.

Recepten: vleesgerechten

Sta klaar om je tanden te zetten in een onweerstaanbaar assortiment van sappige vleesgerechten! Bij ons vind je een uitgebreide selectie BBQ-recepten die zich volledig richten op de heerlijke wereld van vlees. Met onze recepten in handen ben je verzekerd van een culinaire ervaring om van te watertanden. Laat het barbecueseizoen beginnen en ontdek de ultieme smaakvolle vleesgerechten!

- Grand ribs of beef

- Short-rib birria taco

- Charbecue

- McMokum

- Wagyu steak tartaar

- Rosbeef met wit goud

- Barbacao beef stew

- Spareribs 3-2-1

- Picanha met chimichurri

Recepten: vis, schaal- en schelpdiergerechten

Ontdek de verrukkelijke smaken van de zee met onze recepten! We hebben een fantastische verzameling recepten speciaal gericht op vis, schaal- en schelpdieren. Of je nu dol bent op verse zalm, sappige garnalen of andere heerlijke zeedelicatessen, met deze recepten maak je de lekkerste gerechten klaar. Laat je smaakpapillen verwennen en geniet van een heerlijke ervaring!

- Gegrilde zalm op cederhout

- Lobster rolls

 

Recepten: vega & bijgerechten

Ook voor de lekkerste vega- en bijgerechten zit je goed bij ons. Maak kennis met verrassende recepten die je op de kamado BBQ's, Vuurschaal BBQ's en Pizza ovens kunt klaarmaken.

- Focaccia

- Fondue fumee protegee

- Gegrilde rum & chili ananas

- Pizza blauwe kaas

Recepten: Alfa Forni Houtoven

De houtgestookte Alfa Forni oven is niet alleen ideaal voor pizza's, maar ook voor andere ovengerechten zoals brood, vlees en vis. Hij wordt in minder dan 5 minuten al warm, dankzij de vuurvaste ovenvloer en de roestvrijstalen koepel. Ontdek hieronder de recepten die je met de Alfa Forni kunt klaarmaken!

- Pizzadeeg maken