The Bastard VX Large Complete

The Bastard VX Large Complete

€2.099,00 incl. BTW
De nieuwe Bastard VX Large Complete!- De nieuwe top cap van The Bastard VX kan gebruikt worden voor perfecte temperatuur controle. Draai de deksel van de top cap om en verhoog de luchtstroom zonder het bovenste gedeelte te hoeven verwijdere lees meer...
Aantal:
 
SKU: 70057359
Categorie: Kamado BBQThe Bastard

De nieuwe Bastard VX Large Complete!

- De nieuwe top cap van The Bastard VX kan gebruikt worden voor perfecte temperatuur controle. Draai de deksel van de top cap om en verhoog de luchtstroom zonder het bovenste gedeelte te hoeven verwijderen

- De verbeterde ergonomische handgreep met gepoedercoate heavy duty beugels van geperste RVS.

- Het scharnier van The Bastard VX is geoptimaliseerd voor inbouw in je buitenkeuken of op je tafel. Zijn sterke hefvermogen maakt het hanteren makkelijker dan ooit tevoren.

- Kwalitatieve bamboe, gecombineerd met een nieuw ontworpen stalen frame en een speciaal ontworpen stopscharnier om de tafel en keramiek te beschermen.

- Efficiënt en nauwkeurig, de klep van The Bastard VX heeft een dubbele schuifdeur. Het unieke platte ontwerp is modulair, waardoor het kostbare keramiek volledig onaangetast blijft.

- Mooi van buiten én van binnen! Grotere Ash Bucket en Charcoal Basket voor langere grill-sessies. Door de meerdere stukken te gebruiken minder breekbaar en makkelijk te vervangen.

The BastardEen eeuwenoude kookmethode maar verfijnd op eigen bodem. The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van de kamado BBQ. Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard Kamado BBQ is alles mogelijk. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar.

Gewicht: 125,50