The Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm

The Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm

€49,95 incl. BTW
Deze fry pan is gemaakt van het materiaal gietijzer waardoor de warmte goed verdeelt word en de gerechten die u erin maakt mooi egaal bereidt zullen worden. U kunt hiermee bijvoorbeeld heerlijk uw groentes in stoven of een heerlijke stoofvl lees meer...
Aantal:
 
SKU: 70057508
Categorie: BBQ accessoiresThe Bastard

Deze fry pan is gemaakt van het materiaal gietijzer waardoor de warmte goed verdeelt word en de gerechten die u erin maakt mooi egaal bereidt zullen worden. U kunt hiermee bijvoorbeeld heerlijk uw groentes in stoven of een heerlijke stoofvlees bereiden. De gietijzeren pan is makkelijk te verplaatsen door de twee handvatten. Hij kan zelfs afgesloten worden met de deksel van de Dutch oven van The Bastard.

Let op: Gietijzer behoudt langdurig zijn warmte, waardoor de pan langdurig warm kan blijven.Gebruik dus ovenhandschoenen bij het verplaatsen van de Fry Pan.The Bastard Fry Pan Cast Iron C Ø 24 cm is geschikt voor The Bastard Medium.

THE BASTARD

Een eeuwenoude kookmethode maar verfijnd op eigen bodem. The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van de kamado BBQ. Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard Kamado BBQ is alles mogelijk. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar.