The Bastard Fry Pan Cast Iron L Ø 28 cm

The Bastard Fry Pan Cast Iron L Ø 28 cm

€59,95 incl. BTW
De The Bastard Fry Pan Cast Iron Large is een gietijzeren pan met twee handvatten.Ben je opzoek naar een gietijzeren pan voor op de barbecue dan is de Fry pan een goede keuze! Deze gietijzeren pan is voorbehandeld en gaat bij goed gebruik z lees meer...
Aantal:
 
SKU: 70057509
Categorie: BBQ accessoiresThe Bastard

De The Bastard Fry Pan Cast Iron Large is een gietijzeren pan met twee handvatten.Ben je opzoek naar een gietijzeren pan voor op de barbecue dan is de Fry pan een goede keuze! Deze gietijzeren pan is voorbehandeld en gaat bij goed gebruik zeer lang mee. De pan heeft een diameter van 28 cm en twee handvatten zodat hij perfect in de The Bastard Large past. De Fry pan kan afgesloten worden met de deksel van de Dutch oven van The Bastard.

THE BASTARD

Een eeuwenoude kookmethode maar verfijnd op eigen bodem. The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van de kamado BBQ. Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard Kamado BBQ is alles mogelijk. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar.