The Bastard Classic Large Complete

The Bastard Classic Large Complete

€1.399,00 incl. BTW
“Indrukwekkend”, dat is The Bastard Large.Het is niet alleen een aanwinst voor jou en je gezin, maar ook voor je tuin. Met deze ideale grootte zet jij elk culinair gerecht op tafel voor het hele gezin en al je vrienden. Hij is gemaakt v lees meer...
Aantal:
 
SKU: 70057448
Categorie: Kamado BBQThe Bastard

“Indrukwekkend”, dat is The Bastard Large.Het is niet alleen een aanwinst voor jou en je gezin, maar ook voor je tuin. Met deze ideale grootte zet jij elk culinair gerecht op tafel voor het hele gezin en al je vrienden. Hij is gemaakt voor de echte kookliefhebbers, geen wonder dat de Large de bestverkochte Bastard is.Inclusief:Plate setter met twee losse halfronde stenen voor combinatie van meerdere BBQ-technieken.Extra dik (7mm) RVS grillrooster, diameter 49 cmRVS HoutskoolmandRVS Ash lifter, om gemakkelijk as te verwijderenOnderstel en zijtafelsSpecificaties:Hoogte incl. onderstel 127 cmGewicht 138 kgGeschikt voor 2-8 personenIedere Bastard is uniek door de handgemaakte afwerking. Keramiek is een natuurproduct waardoor er variaties zijn in de donkere kleur en de structuur hiervan. De Urban Bastard laat meer kleurvariaties zien dan de Bastard met een glanzende afwerking.

THE BASTARD

Een eeuwenoude kookmethode maar verfijnd op eigen bodem. The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van de kamado BBQ. Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard Kamado BBQ is alles mogelijk. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment BBQ accessoires en BBQ smaakmakers om jouw BBQ ervaring compleet te maken! Je vind hier zelfs complete Kamado tafels om jouw Bastard BBQ's in te installeren.

Gewicht: 138,00