OFYR Rotisserie Set

OFYR Rotisserie Set

OFYR Rotisserie Set

€279,00 incl. BTW
Wat is er mooier dan grote stukken vlees of gevogelte direct boven een open vuur te bereiden? Voor de echte barbecue fanaten die houden van koken aan het spit, is deze OFYR Rotisserie Set een droom die uitkomt! De set is geschikt voor de OF lees meer...
Beperkte voorraad
 
SKU: 70054336
Categorie: BBQ accessoiresOFYR

Wat is er mooier dan grote stukken vlees of gevogelte direct boven een open vuur te bereiden? Voor de echte barbecue fanaten die houden van koken aan het spit, is deze OFYR Rotisserie Set een droom die uitkomt! De set is geschikt voor de OFYR 85 en 100 kooktoestellen. Hij bestaat uit 2 zeer solide RVS staanders, die op ingenieuze manier onder en op de kookplaat worden bevestigd, 2 RVS tussenbuizen die bovenaan de staanders stevig verbinden, een spies met draaihaak met 2 grote en 2 kleine houders om het vlees of gevogelte vast te klemmen, alsmede een S-haak om een pan aan op te hangen.De materialen van de Rotisserie Set worden zeer heet door het open vuur. Het is altijd aan te raden om de set te gebruiken met de hittebestendige OFYR Handschoenen.Nu ook verkrijgbaar met een Rotisserie Motor om het koken met de Rotisserie Set nog makkelijker te maken.

OFYR

Mensen zijn sociale wezens en zijn dat altijd al geweest, vanaf het allereerste begin van onze geschiedenis verzamelden onze verre voorouders zich rond het kookvuur om verhalen te vertellen. OFYR is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren. OFYR is ontstaan uit het verlangen buiten koken te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Het concept werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland in 2015 en is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Kortom gaat OFYR verder dan bakken en braden alléén. Bij OFYR staan ze voor ’the art of outdoor cooking’ en daarmee introduceren ze een volledig outdoor concept met buitenkeukens, kookgerei en hoogwaardige accessoires zoals spiesen, een rotisserie en een tafelgrill.

€279,00
incl. BTW