Ofyr Handschoenen Bruin

Ofyr Handschoenen Bruin

€69,00 incl. BTW
Deze hittebestendige suède handschoenen zijn ideaal voor iedere ambitieuze chef. Met een hittebestendigheid to 250°C bieden deze handschoenen uitstekende bescherming bij het verplaatsen van uw OFYR kooktoestel of andere hete onderdelen. B lees meer...
Aantal:
 
SKU: 70046227
Categorie: BBQ accessoiresOFYR

Deze hittebestendige suède handschoenen zijn ideaal voor iedere ambitieuze chef. Met een hittebestendigheid to 250°C bieden deze handschoenen uitstekende bescherming bij het verplaatsen van uw OFYR kooktoestel of andere hete onderdelen. Beschikbaar in bruin en zwart suède.

OFYR

Mensen zijn sociale wezens en zijn dat altijd al geweest, vanaf het allereerste begin van onze geschiedenis verzamelden onze verre voorouders zich rond het kookvuur om verhalen te vertellen. OFYR is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren. OFYR is ontstaan uit het verlangen buiten koken te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Het concept werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland in 2015 en is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Kortom gaat OFYR verder dan bakken en braden alléén. Bij OFYR staan ze voor ’the art of outdoor cooking’ en daarmee introduceren ze een volledig outdoor concept met buitenkeukens, kookgerei en hoogwaardige accessoires zoals spiesen, een rotisserie en een tafelgrill.

Gewicht: 0,70