Forno cortenstaal assortiment

Gebruik de veelzijdigheid van Forno

Bij Forno vind je een uitgebreid assortiment buitenkeukens, tuinhaarden en vuurschalen van cortenstaal. Van compacte barbecues tot luxe buitenkeukens, sfeervolle tuinhaarden en veelzijdige vuurschalen. Wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw buitenruimte te verfraaien en te genieten van het buitenleven.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Onze producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige kwaliteit staal, duurzame materialen en innovatieve ontwerpen. Of je nu kiest voor een Forno buitenkeuken, tuinhaard of vuurschaal, je kunt rekenen op functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Onze producten zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en jouw buitenervaring te verbeteren.

Ontdek de elegantie van onze buitenkeukens, de warmte van onze tuinhaarden en de gezelligheid van onze vuurschalen. Laat je inspireren door de mogelijkheden en vind de perfecte aanvulling voor jouw buitenruimte. Bekijk snel ons assortiment.

Ben je op zoek naar een advies voor tuininrichting, waarin we jouw buitenruimtes inrichten met tuinmeubels, een buitenkeuken, tuinhaard of vuurtafel? Onze deskundige adviseurs Mark en Sjoerd laten je graag alle mogelijkheden zien op onze afdeling Buitenleven bij Woongelofelijk Van Donzel. Maak hiervoor bij voorkeur een afspraak.

Afspraak maken

Assortiment Forno cortenstaal

Pizza oven cortenstaal: authentieke Italiaanse smaak

Met de Forno pizza oven Dome breng je de smaak van Italië naar jouw eigen achtertuin. Deze pizzaoven is ontworpen voor liefhebbers van ambachtelijke pizza's en biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Dankzij het compacte formaat en het gebruiksvriendelijke ontwerp, kan iedereen genieten van heerlijke zelfgemaakte pizza's met een authentieke houtoven smaak.

Vuurschaal Seare: dé Forno bbq voor outdoor cooking

De Forno vuurschaal Seare biedt niet alleen warmte en sfeer, maar ook de mogelijkheid om te koken in de buitenlucht. Dankzij het veelzijdige ontwerp van de deze Forno barbecue, kun je genieten van gezellige avonden rondom het vuur. Tegelijkertijd bereid je heerlijke maaltijden in de open lucht op de bakplaat. Met zijn duurzame cortenstaal constructie en functionele design is de Seare vuurschaal een essentieel element voor buitenkoks en liefhebbers van gezelligheid in de tuin. Ontdek de veelzijdigheid van de Forno bbq en ga voor een buitenervaring op een hoger niveau.

FORNO brochure 2024 bekijken

Vuurtafel: stijlvol en functionele tuinhaarden

De Forno vuurtafel combineert stijl en functionaliteit in een elegant ontwerp dat perfect past bij elke buitenruimte. Deze luxe tuinhaarden zijn niet alleen een bron van warmte en gezelligheid, maar ook een praktische en veelzijdige toevoeging aan jouw terras of tuin. Met zijn strakke lijnen, vormen en duurzame cortenstaal constructie voegt de vuurtafel een vleugje moderne elegantie toe aan jouw buitenleven. Creëer de perfecte ambiance voor ontspannen avonden buiten.

Houtopslag: georganiseerd en stijlvol

Houd jouw haardhout georganiseerd en bescherm het tegen weersinvloeden met onze Forno houtopslag. Gemaakt van duurzaam cortenstaal materiaal, biedt deze houtopslag niet alleen functionele opslagruimte, maar voegt ook een stijlvolle touch toe aan jouw forno tuinhaard. Beschikbaar in verschillende formaten en ontwerpen, is er altijd een houtopslag die past bij jouw behoeften en de uitstraling die je voor ogen hebt.

FORNO brochure 2024 bekijken

Tuininrichting

Advies van onze buiten specialisten

Bij het inrichten van jouw buitenruimtes heb je misschien hulp nodig. Onze buiten specialisten helpen je graag bij de inrichting en styling van jouw tuin en terras. Zij weten alles over Forno en onze andere merken op de Buitenleven afdeling van Woongelofelijk Van Donzel en adviseren je graag. Neem contact op via het contactformulier en maak een afspraak.

Ik wil advies

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hier vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over Forno en onze producten.

1. Wat maakt Forno-producten uniek?

Bij Forno streven we naar hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en innovatief design. Onze producten worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen en zijn ontworpen om langdurig mee te gaan. Bovendien bieden we een breed scala aan producten, waardoor er voor iedere buitenruimte een passende oplossing is.

2. Wat is cortenstaal?

Cortenstaal, ook bekend als weerbestendig staal, is een type metaal dat populair is vanwege zijn unieke eigenschappen en esthetische uitstraling in diverse toepassingen. Je ziet dit materiaal vaak in architectuur, landschapsontwerp en sculpturen.

3. Hoe verloopt het roestproces van cortenstaal?

Het roestproces van cortenstaal verloopt in verschillende fasen. In eerste instantie heeft het metaal een heldere, metaalachtige uitstraling. Na blootstelling aan de elementen begint het oppervlak te oxideren, waarbij er na een tijd een oranjebruine roestlaag ontstaat. Deze laag vormt een beschermende barrière tegen verdere corrosie en stabiliseert na verloop van tijd.

4. Welk onderhoud heeft cortenstaal nodig?

Ondanks de natuurlijke bescherming van de roestlaag heeft cortenstaal wel onderhoud nodig om de levensduur te verlengen en de esthetiek te behouden. Regelmatig onderhoud omvat het reinigen van het oppervlak om vuil, organisch materiaal en corrosieremmers te verwijderen die de tijd en de manier van het roestproces kunnen vertragen.

5. Hoe kan ik cortenstaal onderhouden?

Het reinigen van het oppervlak kan worden gedaan met een zachte borstel en water of een mild reinigingsmiddel. Het is belangrijk om te voorkomen dat water langdurig op het oppervlak blijft staan. Dit kan de vorming van de beschermende roestlaag vertragen en mogelijk waterafdrukken kan achterlaten. Daarnaast is het raadzaam om regelmatig de roestlaag te controleren en indien nodig kleine beschadigingen bij te werken met een speciale cortenstaalverf of -behandeling.

6. Hoe lang gaat cortenstaal mee?

Door regelmatig onderhoud en zorgvuldige aandacht kan cortenstaal vele jaren meegaan en zijn unieke uitstraling behouden. Het is een duurzame en aantrekkelijke keuze voor verschillende toepassingen in zowel binnen- als buiten omgevingen.

7. Zijn Forno-producten geschikt voor kleine buitenruimtes?

Ja, onze producten zijn verkrijgbaar in diverse formaten en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel grote als kleine buitenruimtes. Bij Forno vind je barbecues, bakplaten en tuinhaarden in elke categorie, voor elke ruimte en voorkeur.

8. Bieden jullie ook installatie services aan?

Op dit moment bieden we geen installatie services aan, maar onze producten worden geleverd met duidelijke montage-instructies voor eenvoudige installatie. Mocht je toch hulp nodig hebben, dan staan onze klantenservice medewerkers klaar om je te assisteren en eventuele vragen te beantwoorden.

9. Zijn er garanties op Forno-producten?

Ja, we bieden garantie op al onze producten. De garantie periode kan variëren afhankelijk van het type product. Raadpleeg de garantie voorwaarden voor meer informatie over de dekking en duur van de garantie.

10. Kan ik een Forno product online kopen?

Ja, op onze webshop Buitenkeukens.nl bieden wij een assortiment Forno-producten aan. Deze kun je online kopen, lezen over verzending en voorwaarden.

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op en ons team staat klaar om je te helpen!

Contactpagina