Fògher Ingebouwde Rookoven Met Omgekeerde Stroom

Fògher Ingebouwde Rookoven Met Omgekeerde Stroom

Fògher Ingebouwde Rookoven Met Omgekeerde Stroom

€3.059,00 incl. BTW
De houtskool in de rookoven zorgt ervoor dat de warmte snel en gelijkmatig wordt verspreid, waardoor het voedsel een aanzienlijke consistentie krijgt. Door specifiek hout te gebruiken, geef je je gerechten unieke geuren. De bouwkwaliteit va lees meer...
Beperkte voorraad
 
SKU: 70070976
Categorie: Buitenkeuken BBQFògherBuitenkeuken BBQ'sBuitenkeuken modules

De houtskool in de rookoven zorgt ervoor dat de warmte snel en gelijkmatig wordt verspreid, waardoor het voedsel een aanzienlijke consistentie krijgt. Door specifiek hout te gebruiken, geef je je gerechten unieke geuren. De bouwkwaliteit van Fògher-rokers maakt het mogelijk om ze voor elk type gebruiker te gebruiken. Dankzij de roestvrijstalen kookkamer en verstelbare roosters zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

FÒGHER

De producten van Fògher onderscheiden zich van het huidige begrip van barbecues dankzij een innovatief en verfijnd ontwerp, met minimale vormen, scherpe randen en geometrische patronen. Het iconische aspect van elk element benadrukt onmiddellijk de zeer professionele kenmerken van een keuken die is gemaakt met behulp van de beste bouwtechnologie en resulteert in een uiterst geavanceerd en innovatief product.Fogher is een ¿¿product met uitstekende prestaties met behulp van de beste beschikbare materialen. Dankzij de planken van roestvrij staal, de frame-elementen van staal met een zink- / magnesiumcoating en de standaard roestvrije verf hoeft u zich geen zorgen te maken over de weersinvloeden. Het uiterlijk en de kwaliteit van het product blijven in de loop van de tijd ongewijzigd.

€3.059,00
incl. BTW