Het tweede OFYR kookboek Flavours of the World staat boordevol inspiratie voor elk buitenmoment. Het boek is verkrijgbaar met 8 exclusieve kruidenmixen ontwikkeld door Guy Weyts. Van aperitief tot dessert laten de recepten zien hoe de specerijen het best gebruikt kunnen worden en hoe er optimaal met OFYR gekookt kan worden.
OFYR
Mensen zijn sociale wezens en zijn dat altijd al geweest, vanaf het allereerste begin van onze geschiedenis verzamelden onze verre voorouders zich rond het kookvuur om verhalen te vertellen. OFYR is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren. OFYR is ontstaan uit het verlangen buiten koken te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Het concept werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland in 2015 en is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Kortom gaat OFYR verder dan bakken en braden alléén. Bij OFYR staan ze voor ’the art of outdoor cooking’ en daarmee introduceren ze een volledig outdoor concept met buitenkeukens, kookgerei en hoogwaardige accessoires zoals spiesen, een rotisserie en een tafelgrill.