Barbecue FGA 1000 FO

Barbecue FGA 1000 FO

Barbecue FGA 1000 FO

€3.649,00 incl. BTW
De FGA-FO gasbarbecue is een formidabel kookgereedschap dankzij zijn hoogwaardige vaardigheden en verscheidenheid aan functionaliteiten. Het multifunctionele deksel, samen met de volledige modulariteit van kookoppervlakken, maakt de barbecu lees meer...
Beperkte voorraad
 
SKU: 70071760
Categorie: Gas buitenkeukenFògher

De FGA-FO gasbarbecue is een formidabel kookgereedschap dankzij zijn hoogwaardige vaardigheden en verscheidenheid aan functionaliteiten. Het multifunctionele deksel, samen met de volledige modulariteit van kookoppervlakken, maakt de barbecue tot een echte professionele machine waarmee je elk recept aankunt, van eenvoudige tot complexe. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en het is mogelijk om diverse accessoires toe te voegen.Meegeleverde kookaccessoires: bakplaat, dubbele grill.

FÒGHERDe producten van Fògher onderscheiden zich van het huidige begrip van barbecues dankzij een innovatief en verfijnd ontwerp, met minimale vormen, scherpe randen en geometrische patronen. Het iconische aspect van elk element benadrukt onmiddellijk de zeer professionele kenmerken van een keuken die is gemaakt met behulp van de beste bouwtechnologie en resulteert in een uiterst geavanceerd en innovatief product.Fogher is een ¿¿product met uitstekende prestaties met behulp van de beste beschikbare materialen. Dankzij de planken van roestvrij staal, de frame-elementen van staal met een zink- / magnesiumcoating en de standaard roestvrije verf hoeft u zich geen zorgen te maken over de weersinvloeden. Het uiterlijk en de kwaliteit van het product blijven in de loop van de tijd ongewijzigd.

€3.649,00
incl. BTW