Alfa Forni One

Alfa Forni One

€1.199,00 incl. BTW
Deze compacte en lichte (slechts 50 kg) oven met zijn strakke ontwerp neem je overal met je mee. In slechts 5 minuten heb je alles gemonteerd: schroef de stelvoetjes vast, plaats de schoorsteen en de kraag en je bent klaar!In slechts 30 min lees meer...
Aantal:
 
SKU: 70057464
Categorie: Pizza ovens voor buitenAlfa Forni

Deze compacte en lichte (slechts 50 kg) oven met zijn strakke ontwerp neem je overal met je mee. In slechts 5 minuten heb je alles gemonteerd: schroef de stelvoetjes vast, plaats de schoorsteen en de kraag en je bent klaar!In slechts 30 minuten bereikt de oven een temperatuur van 500°C, waarmee een pizza klaar is in 90 seconden.De oven meet 73x55x48 cm en weegt 50 kg.Ideaal voor wie een compacte oven wil voor echte Napolitaanse pizza’s op hoge temperaturen.Dankzij de gepatenteerde deflector van Alfa wordt de hitte geleidelijk vrijgegeven en behaal je de beste resultaten. De opening van de oven is ontworpen om de hitte in de ovenkamer te maximaliseren en beter te verspreiden rond de pizza.

Alfa Forni

Alfa Forni houtovens zijn professionele ovens met oog voor design en gebruiksgemak. In slechts tien minuten kan een temperatuur van 500°C behaald worden. De optimale warmtecirculatie van een Alfa Forni pizza oven zorgt ervoor dat de warmte opgesloten blijft en de juiste temperatuur bereikt wordt. De buitenkant van de houtoven raakt niet oververhit en de oven verliest daardoor weinig temperatuur.De houtoven kan niet alleen gebruikt worden voor het maken van pizza’s, maar ook voor koken, grillen en bakken van verschillende gerechten.Naast houtovens heeft Alfa Forni ook gasgestookte ovens. De Alfa Forni pizza ovens zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Kom langs in onze showroom om een indruk te krijgen van het complete assortiment en advies op maat.

Gewicht: 54,00