Alfa Forno Moderno 5 Pizze

Alfa Forno Moderno 5 Pizze

€5.699,00 incl. BTW
Allegro is de grootste oven van de Forninox-reeks van Alfa. Door de afmetingen en de functionaliteit doet deze oven denken aan een commerciële oven. Deze is speciaal ontworpen met de dagelijkse behoeften van familie en vrienden in gedachte lees meer...
Aantal:
 
SKU: 70057453
Categorie: Alfa ForniAlfa Forni

Allegro is de grootste oven van de Forninox-reeks van Alfa. Door de afmetingen en de functionaliteit doet deze oven denken aan een commerciële oven. Deze is speciaal ontworpen met de dagelijkse behoeften van familie en vrienden in gedachten.Naast de vloer van vuurvaste stenen, de roestvrijstalen koepel en de isolatie met keramische vezels, heeft de Allegro ook grote inklapbare legplanken, een warmhoudgedeelte en een opbergvak voor brandhout. De oven kan in elke richting worden verplaatst met de 4 zwenkwielen. Deze Allegro semi-professionele pizzaoven geeft een nieuwe betekenis aan koken op houtvuur.- De ovenvloer bestaat uit onderling uitwisselbare vuurstenen die de hitte opslaan en terug afgeven aan het gerecht tijdens het bereiden.- Dankzij de roestvrije kluis kan de oven hoge temperaturen bereiken met een kleine hoeveelheid hout en een lagere gasconsumptie.- De hitte wordt lang vastgehouden dankzij de isolatie met keramische vezel.- De pyrometer meet de temperatuur van de ovenkamer.- Het brede luik heeft twee ergonomische houten handgrepen waarmee je de tocht in de oven bepaalt en zo het vuur controleert.- De gekleurde delen van de oven zijn gepoedercoat om beter bestand te zijn tegen hoge temperaturen.- De grote opklapbare zijplanken bieden ruimte om ingrediënten, gereedschap of alle andere accessoires te leggen die je nodig hebt om te koken. Als je de planken niet nodig hebt, klap je ze gewoon in.- Onder de ovenkamer zit een warmhoudgedeelte om je gerechten warm te houden of gewoon te laten rusten voor je er in snijdt.- Met het opbergvak voor brandhout berg je je houtblokken ook handig op.- Verplaats de oven met gemak naar waar je wil dankzij de 4 ingebouwde zwenkwielen .- De oven is verkrijgbaar op hout of gas en met de Hybride-kit kan je er een ‘dual-fuel’ oven van maken.

Alfa Forni

Alfa Forni houtovens zijn professionele ovens met oog voor design en gebruiksgemak. In slechts tien minuten kan een temperatuur van 500°C behaald worden. De optimale warmtecirculatie van een Alfa Forni pizza oven zorgt ervoor dat de warmte opgesloten blijft en de juiste temperatuur bereikt wordt. De buitenkant van de houtoven raakt niet oververhit en de oven verliest daardoor weinig temperatuur.De houtoven kan niet alleen gebruikt worden voor het maken van pizza’s, maar ook voor koken, grillen en bakken van verschillende gerechten.Naast houtovens heeft Alfa Forni ook gasgestookte ovens. De Alfa Forni pizza ovens zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Kom langs in onze showroom om een indruk te krijgen van het complete assortiment en advies op maat.

Gewicht: 156,00
Breedte: 118,30 cm
Hoogte: 149,00 cm