Alfa Base 5 Minuti

Alfa Base 5 Minuti

€699,00 incl. BTW
Dit onderstel hoort bij de 5 Minuti Pizza Oven.Het onderstel is voorzien van grote wielen waardoor je de oven makkelijk kunt verplaatsen. Met de wielrem kun je de oven weer stevig neerzetten.Alfa ForniAlfa Forni houtovens zijn professionele lees meer...
Aantal:
 
SKU: 70057473
Categorie: Pizza ovens voor buitenAlfa Forni

Dit onderstel hoort bij de 5 Minuti Pizza Oven.

Het onderstel is voorzien van grote wielen waardoor je de oven makkelijk kunt verplaatsen. Met de wielrem kun je de oven weer stevig neerzetten.

Alfa Forni

Alfa Forni houtovens zijn professionele ovens met oog voor design en gebruiksgemak. In slechts tien minuten kan een temperatuur van 500°C behaald worden. De optimale warmtecirculatie van een Alfa Forni pizza oven zorgt ervoor dat de warmte opgesloten blijft en de juiste temperatuur bereikt wordt. De buitenkant van de houtoven raakt niet oververhit en de oven verliest daardoor weinig temperatuur.De houtoven kan niet alleen gebruikt worden voor het maken van pizza’s, maar ook voor koken, grillen en bakken van verschillende gerechten.Naast houtovens heeft Alfa Forni ook gasgestookte ovens. De Alfa Forni pizza ovens zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Kom langs in onze showroom om een indruk te krijgen van het complete assortiment en advies op maat.

Gewicht: 25,00